13 de juny, 2018

85. La Mola

Avui, 13 de juny 2018, festivitat de Sant Antoni de Padua, celebrem la 85 matinal entre setmana.

Sortim de Rubi 18 matinaires i 2 més que ens esperen a Matadepera; total 20. Aquest cop per sota la mitja pero es que tenim casi 10 baixes per diferents motius. L’Alfons aquest cop ens torna a portar a La Mola, i com no amb una proposta d’esmorzar de primavera.

Sortim del nostre lloc habitual, cami del pessebre. Deixem els cotxes a la rotonda i encarem la dresera baixant per el carrer Granera i troban el cami que va de Can Robert a Can Poble. Ens enfilem a cercar la Canal de l’Abella, pasant per el pou de calç, i avans d’arrivar al Ullal del Drac, ens adresem a l’esquerra a gaudir i veure las Coves de Sescorts, també conegudes com el pessebre, unas baumas que encara tenen els sostres fumats de haver fet foc els pastors any darrera. Em fet la foto del grup. Alguns dels matinaires no habían estat mai i ens entretenim una estona.


Ja son prop de las 10 i tenim previst arribar al monestir de La Mola per esmorzar a las 10,30. Pugem directes fins cercar la Mola i ens entaulem. La primera sorpresa es que en Pere Abella ha complet els 65 anys i vol compartir i celebrar.ho amb cava  per a tots. Pero em reservo aquest secret fins acabar l’esmorzar que per cert es retrasa mes del compta i més d’un es queixa, Al final tots podem esmorzar els que em demanat fer.ho i acompanyats per els companys que portan entrepa. L’ALFONS, improvisa una petita poesía per en Pere que diu:

AVUI EN PERE ABELLA, CELEBRA ANYS, 65..CARAI..SEMBLA AHIR I ESTEM AVUI
DE BOI ESCAUT..A MONTANYENC …PARE--AVI I PER MOLTS ANYS
MOLT TEMPS DEDICAT AL CENTRE, ARA MATINAIRE CONSAGRAT
VOLEM CELEBRAR JUNTS..COM NO..AMB CAVA I CANTANT
AMICS PER SEMPRE PERE..QUE TINGUIS UN GRAN DIA
AMB TOTA LA COLLA ELS AQUI PRESENTS I ELS AUSENTS
I COM NO..AMB LA FAMILIA
I COLORIN I COLORADO AQUEST ROTLLO S’ACABAT
L'HE FET A CORRA I CUITA..PERO M’HA SORTIT DEL COR
UNA ABRAÇADA.ALFONS.


Brindem, quadrem números que no quadren del tot..pero finalment paguem i baixem per la Canal de Can Pobla, fins trovar el pas del comptador i de can Pobla al cotxe. Ens acomadiem al aparcament i cap a Rubi, amb la il.lusio de preparar la clásica MATINAL ESTRELLA, de durada tot el dia, i que tindra lloc el proper dimecres 11 de juliol, la darrera matinal, 86, avans de vacançes.

Alfons Capmany

ALBUM DE FOTOS

Fotos: Alfons Capamany, Manel Almendros, Miquel Canals, Orland Pons

Edicio i muntatge: Manel Almendros


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada