08 de gener, 2014

36. Mura: Tercer Aniversari

Carai, com passa el temps, avui assolim la 36 matinal, és a dir, 3 anys, que mes darrere mes anem suman una matinal darrere l'altre.

Avui tocava matinar, sortida 7 mati (matinaires) 12 participants, i en Pep que a vingut a Mura amb cotxe per a celebrar.ho junt amb la resta, ja que estava engripat i no podia caminar amb normalitat. Feia dos cops que celebràvem l'aniversari a Sant Llorenç a la Mola, però aquesta vegada l'Alfons a programat a MURA, poble emblemàtic, molt bonic, i que desde el Coll d'Estenalles, amb 2 hores d'anada i altres 2 de tornada, fan una matinal atractiva.

Com no, per a fer.ho més atractiu un bon esmorzar, pastis d'aniversari, repartiment de records, ja que aquest cop, passaven de 12 matinals la Mercè i Magí, i de les 24 en Pep i en Manel, l'Alfons continua tinguen el record de ple al 36/36.

La matinal, permet pogué compartir moments mentre anem creuant camins i solament quan el pas obliga anar amb fila índia, tenim com no a la nostra esquerra MONTSERRAT, i al fons al Noroest els Pirineus, avui amb un cel preciós, és veien amb una capa de neu impressionant. En principi volíem anar per la Font Freda, però l'Alfons ha decidit, que aniríem per al camí quasi normal, a excepció d'un parell de dreçeres que fan que la distancia, amb diagonals, s'acurti molt i faci el camí molt tranquil. No tenia ben clar el camí, i sempre li agrada fer.ho abans per si les mosques. Com sempre i no hi a manera de què així aigua a la Font del Cargol, l'aigua no surt ni que plogui... Esperem algun dia pogué gaudir-ne.

La primera sorpresa, ha sigut, la gran quantitat de TIONS, que per tots els carrers de MURA encara, després de Nadal, estaban a peu de carrer, en balcons i molts d'ells molt bonics, com no el Manel ha gaudit de valent fent fotos en quantitat, que segur farà una bonica composició com és habitual en ell. És una tradició. No us la perdeu per un any vinent, durant el Nadal, fan un concurs, a part de moltes altres activitats.

L'esmorzar ens a portat varies sorpreses. Una la del calendari de l'any de les Matinals; l'altre l'escut del nostre Centre de roba per posar.ho en lloc visible, i les samarretes de les matinals, que avui ja em fet l'entrega a tots els presents, i l'Alfons guardarà las dels que avui no ens han pogut acompanyar, en Magí que esta a Brasil, en Joan II que esta treballant (enhorabona) i en JoanIII que el tenim lesionat i en Josep Andreu.

Com no de postres, un pastís, amb tres espelmes i l'escut del Centre al mitig i FELICITATS. La sobretaula prevista de 1,30 h, s'hi ha passat a 2,15 hores, i a la tornada em tingut de apretar una miqueta, ja que l'arribada a Rubí, estava prevista a les 2,30 i s'ha arribat a quasi les 3.

Però avui valia la pena, 3 anys, 36 matinals, moltes, moltes gràcies a tots per a fer.ho possible. Gràcies per la vostra companyia, gràcies amics.

Dades tècniques (Joan Urquizu): Distancia:17,4 Km. Desnivell: 445 mets. Hores efectives 4,43.

Alfons Capmany

Album de Fotos

1 comentari:

  1. Com disfrutem d'aquestes sortidas!!!

    Acostuman a ser curtes però intenses, a la vegada compartir les sortides de tan bons companys.

    ResponElimina