11 de juliol, 2018

86. El Puigmal

Aquest cop, la Matinal Estrella voliam anar en principi a Andorra (Pessons) però a darrera hora varem cambiar de lloc, no de dia, després de calcular viatge, bus, temps etc...varem decidir anar a fer el Puigmal des-de Fontalba, anada i tornada per el mateig lloc, i fer el nostre ja clàssic dinar per acomiadar la temporada i desitjar molt bon estiu al grup i familias.

Dona la casualitat que el mateig dia, un 11 de juliol de 2012, varem anar al Puigmal, i varem ésser 8. Aquest cop arribem a 12, un número molt inferior al habitual. Però tenim lesionats, altres per ja estar de vacances, altres per motius familiars u altres. En total casi 14 que no han pogut compartir la nostre matinal estrella, durada de tot el dia.


Aprofito per donar molts anims, al Pere Abella, Pere Navarra, Maribel i Joan Muntada que es recuperen de las lesions.

A las 6 mati sortim 3 cotxes particulars i amb una idea determinada no anar amb la pressió d’horari del Bus. per la tornada i horari del restaurant. Voliem anar tranquils i aixi ha estat.


El trajecte de Rubi a Fontalba, el fem mes rapid del pensat i aixo fa que a las 10:15 ja estem esmorzant, a casi 1 hora de la arrancada. Tenim boira que ens acompanya gran part de la pujada, fins i tot un bon rato a dalt del cim. Però s’obre una clariana que ens permet veure el Puigmal de Segre i la Cerdanya. Unes vistes espectaculars que retratem per totes bandes i fins i tot fem un petit video.

En Gabriel i jo feia 51 anys que de jovenets varem pujar amb el grup 14-40, fen un
campament de Nuria. Ens fem una foto de record.

Ja de baixada, ens adonem del desnivell que el mati haviem fet, però que la boira no ens deixava veure. Al baixar els genolls si que diuent que el desnivell era important. Arribem a las 13:15 a Fontalba i a Cal Gusi de Ribes de Freser a dinar a las 14:30, hora perfecta. Amb una hora ens serveixen i podem fer l'acomiadament tots plegats desitjant-nos un molt BON ESTIU.


Tambe faig saber que el 6 d’agost paso per el “Taller”. Aquest cop toca el meluc dret, i com
l’altre vegada, en Manel Almendros pendrá el càrrec de PRESIDENT EN FUNCIONS de les Matinals. Espero poguer tornar a acompanyar–vos a tots per el PESSEBRE; aquest es i sera el meu objectiu. Per la meva part posaré tot el cos i l’anima...Mentrestant las matinals continuen. La 87 la portara en Pere Navarra el 12/09/18; la 88, Rubi Xarxa d’Itineraris, la portarant en Toni Bayon i Orland Pons; la 89, Monserrat, en Orland; i la 90, El Pessebre, potser la farem el 19/12/18 enlloc del 12/12, per temes logistics...Però aneu apuntant a l’agenda.

Ja nomes falta dir-vos i desitjar-vos un MOLT BON ESTIU, gaudiu-lo amb la família al maxim i fins aviat.

Alfons Capmany

ALBUM DE FOTOS

Fotos: Alfons Capmany, Eulalia Fradera, Magda Costa i Orland Pons
Edicio i muntatge: Manel Almendros

1 comentari:

  1. Ja en tenim una altra al sac,..... A per un nou curs!!!!!
    Gracies Manel per la teva dedicació, tenim un historial gràfic excel·lent.

    ResponElimina