08 de febrer, 2023

131. XII Aniversari

Aquesta matinal, és molt especial, ja que celebrarem els XII anys de les matinals entre setmana i com matiners, ens trobem 24 "matinaires" a l'Escardivol, 2 que van directes al punt d'inici de la matinal (a l'aparcament d'Estenalles) i 4 que aniran directes a MURA. Lloc on farem l'esmorzar.

A les 6,30 sortim cap al coll d'Estenalles, on ja tots junts iniciem la matinal. Comença l'albada, encara tenim la satisfacció de veura la lluna plena que ens acompanya un tram de camí.

Com que el dia abans va ploure molt, anirem per al camí tradicional cap a la Mata per la bassa, cap al Pla de Serrallonda, fen alguna drecera, collet del Reixac, agafarem l'esquerra camí de les coves de Mura i de tornada anirem a cercar la font del cargol (sense aigua i passarem per la Mata i aparcament. Iniciem marxa a las 7,15

Camí tradicional, casa de la Mata, coll fins a arribar un creuat cap a les Coves de Mura i a les 10:15 del matí ja som al restaurant junt amb la resta de companys que anaven directament. En Ferran, dels Caus de MURA, ha estat molt amable i ens obrirà, ja que sumen un grup molt nombrós (29) i l'Alfons ha negociat un menú d'esmorzar de forquilla de 20 euros per cap i amb pa torrat cigrons i mongetes de MURA i cansalada butifarra  i xai, a part de pastís i vi i cafès.
 
La Rosa i l'Alfons, com membres fundadors assistents, fan bufar les espelmes del XII aniversari i gaudim tots d'aquest moment, on el cambrer Marc, porta amb un equilibri exquisit encara que el dos es doblega una mica.

Acabats d'esmorzar ja toca tornar cap al coll d'estenalles, on tenim una mica de dispersió, ja que un reduït grup retenteix la marxa a la resta, i ens separem. Inclús uns van a parar cap a l'alzina bonica, a l'equivocarse de camí,però finalment tots tornem cap a l'aparcament on tenim els cotxes i donem la matinal per acabada.

Una matinal de 14,9 km i un desnivell de 583 metres amb quasi 4 hores moviment.5/2/20

Alfons Capmany











Fotografia i video: Alfons Capmany, EulaliaFradera, Jordi Perramon, Miquel Canals

Edicio i muntatje: Manel Almendros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada