13 de setembre, 2023

137. Sant Salvador de les Espases

El dimecres 13 de setembre varem sortir a les 7 de l’Escardivol i una mica abans de les 8 comencem a caminar des de Can Serra de Vacarisses, destí a Sant Salvador de les Espases.

Aquest cop 29 “matinaires”, iniciem la matinal pujant cap el collet de Sant Salvador per seguir un placit camí que ens va fer arribar a Sant Salvador de les Espases i davant nostre, el massís de Montserrat.

Sota cobert varem poder esmorzar, fer tertúlia i protegits del vent que bufava un xic fort, una vegada contemplats els paisatges i fetes totes les fotos desitjades, retorn cap el collet de Sant Salvador i per continuar seguint les senyals de la caminada de Molins a Montserrat arribar a dalt del Puig de l'hospici.

Des del Puig de l'Hospici, sobre de Can Serra es domina i es contempla una gran extensió de territori, que una vegada extasiats d’aquest Puig varem baixar per un suau i agradable camí de retorn als nostres cotxes.

Entre el guia que va voler començar aviat, els participants que varen anar bastant ràpids i àgils i el recorregut que era curt i sense massa desnivell, vare arribar bastant d'hora al punt de partida, abans de les 12 ja havíem finalitzat l’excursió.

 

Joan Vallès


IMATGES DE LA MATINAL


Fotografia i video:Eulalia Fradera, Francesc Massana, Miquel Canals

Edicio i muntatge: Manel Almendros


1 comentari:

  1. Per a la meva part, animar-te a participar de les matinals de la millor forma que puguis.
    Si no fos per tu, no tindríem documentada aquesta preciosa història que són les matinals del Centre Excursionista de Rubí.
    🤝🤝🤝

    ResponElimina