09 de març, 2011

05. El Matagalls

Avui iniciem la nostra TRILOGIA LLORENÇANA, una clásica que intentarem programar any darrera any, SANT LLORENÇ-MONTSERRAT-MONTSENY.


L'itinerari previst es inciar el mateig tram de la clásica Matagalls/Montserrat (sant Marçal).
Aquest cop ens trobem en Magi Manel i Alfons. El Manel i l'Alfons, fundadors junt amb el Pep i la Rosa, que aquest cop no ens han pogut acompanyar.

Amb el cotxe de l'Alfons, una furgoneta Space Renault (capacitat fins 7 personas) que fará historia durant las primeras matinals, ja que fins superar aquestas 7 plaças  tindrá de pasar un temps llarc.


També, com no, iniciarem la clásica perdua amb cotxe i despistes per l’accés per carretera fins  arribar al Matagalls i avans d’arribar a l'aparcament de Sant Marçal. Anem  per error al poble de Santa Fe, enlloc del coll de Santa Fe per pujar i anar a Sant Marçal.


Despres de perdrans per Sant Celoni, finalment arribem a Sant Marçal i podem gaudir d'aquesta clásica, de las vistes i de la frondositat. Arribem al Matagalls(1698 metres) fem las fotos pertinents, i després d’esmorzar baixament per el mateig cami de pujada al enrevés fins altre cop arribar al aparcament.

Tornem cap a Sant Celoni i cap a Rubi, on arribem a las 2,30 de la tarda. Una matinal d’alçada, i anem pas a pas, cim a cim, fen historia de las matinals. En Manel ja es fará carrec dels reportatges fotografics i l`Alfons de las crónicas i custodia de tots els asistents per l’historia de las matinals.

Alfons Capmany


Fotos, edicio i muntatge: Manel Almendros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada