13 d’abril, 2011

06. Cami dels Tres Cuarts

Ja entrat l’any 2011, comencem a cercar nous indrets dintra el Parc Natural de Sant Llorenç i aquesta matinal, per diferents raons, només ens trobem en Manel i l'Alfons.

Sortim de Rubi i anem cap a Matadepera. Deixem el cotxe el aparcament de Can Robert. Poca gent, poc cotxes, dia emboirat i passem per el lloc anomenat las tombas de can Robert i per una dressera surtim al cami de can Robert que va cap a Can Poble.


Ens dirigim com si anesim a cercar la Canal de l’Abella, pero agafem a la dreta, pujem uns esglaons i trobem el cami que ens porta al enomenat Bolet de Can Poble.

No podem deixar de pujar i des-de dalt veiem el Single dels Cavalls i el Canal de la Bruixa, llocs que iniciem amb el grup i que jo vaig descobrin poc a poc els días que vaig sol.

Arribem a dalt just al lloc on están els cavalls de la Mola, i ja som al Monestir, on com no esmorzem, el dia emboirat deixa molt que deistjar, ja que no veiem casi rés.


A la tornada després d’esmorzar ens adressem al Ullal del Drac i baixem per el Canal de l'Abella que ens porta al inici de la matinal, l'aparcament de Can Robert.

Arribem a Rubi desitjan que la propera anem augmentan el número d’asistents a las matinals entre semana, que am molta il-lusio em iniciat al CER de Rubi.

Alfons Capmany

ALBUM DE FOTOS

Fotos, edicio i muntatge: Manel Almendros 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada