13 de febrer, 2013

La Mola

Després de la lluita de Don Carnal amb Dona Quaresma aquesta com cada any ha guanyat i ja estem restant dies fins Setmana Santa, i nosaltres la matinal coincideix just amb dimecres de cendra. La iniciem aquesta vegada 9, amb 3 noves incorporacions (en Jud, Gabri i Rodol).
      En Manel aquesta vegada no ha pogut vindre i la Rosa per raons de treball avui es deixa temporalment, la trobarem a faltar, però ens alegrem per la feina que li ha sortit i quan vulgui ens trobara. Avui els reporters serem la Rosa i l,Alfons.
    Deixem els cotxes al lloc de sortida habitual i aquesta vegada potser perquè estem en quaresma, anem per un camí nou que ens porta creuar el camí de Can Robert a Can Poble, i per fer una ullada als nous “L” una petita grimpada que ens ajuda a valorar.los, tots notables i cap l'Ullal del drac i Santa Agnès.
      Voltem per la ver-ten de Nord-Est, per les animes i deixem per una altre vegada la Baume de la Pinassa, un lloc misteriós com no com La Mola, cada dia ens dona una sorpresa, una mitja edificació en roca i vegetació, val la pena i la trobarem properament.
      Arribem passant i creuant el camí de la Senyora i el camí de la font Soleia, i arribem a la font del Saüc, a on per una nova canal preciosa, a on gaudim d'unes vistes del Pirineu ple de neu de gom a gom, i per l'altre-banda el Montseny i Matagalls sense neu ni enfarinada.
   Esmorzem a La Mola, i gaudim del esmorzar tots junts, ens acomiadament de la Rosa, dons temporalment,te treball i no pot vindre el dimecres, com no amb un brindis-chupito de ratafia que a portat ella a la motxilla i galetes Cuètara…que son calidad….i la Jud (primera vegada que a vingut) l'han trucada mentres estaba esmorzan de que ja té feina i comenta el dilluns proper…enhorabona, això a sigut l'energia positiva llorençana.
     I per acabar de roda-lí la matinal en Pere avui celebrava el seu primer any am las matinals i ens a obsequiat amb un chupa-chups per cadascú i per els nets del avis del grup..un detallàs, el jovent cria jovent…
       Tornem tots junts per la via rapida per la Bruixa, Bolet i cap al lloc de sortida.
    Una matinal molt bonica, llarga casi 4 hores reals caminant, però valia la pena, un dia esplèndid i ja preparant la propera del 13 de març al Matagalls ( sortida 7 del matí) per tindrà a punt las cames per la 2ª. RM. (17 de març) Us esperem a tots.

       Alfons Capmany

Album de fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada