13 de març, 2013

El Matagalls

Sortim a las 7 del mati de Rubí, amb pronòstic de temps molt dolent, però com que aquesta vegada som 7, anem tots junts amb la fur-gona de l'Alfons cap al Montseny.
      Com es habitual de cada vegada, a Sant Celoni, ens fem un embolic i anem per a on no tenim d'anar, però amb 2 o 3 voltes i rotondes ens ádrassem cap a Sant Marçal. A mesura que pugem la boira es fa més compacta i tenim certes dificultats fins arribar al aparcament de Sant Marçal.
      Just aquest moment ni plou ni neva, però el temps empitjora, fins a tindre de cobrir-nos amb paravents, cubre-motxilles, ja que a mesura que pugem trobem neu i els cops cada vegada es van fen més grans i més constants.
        A la part alta arribem al cim, amb vent (com no) i un fred que ens costa fins i tot agafar l'entrepà i la beguda. Estem molt poc i anem tirant avall, dons tot el camí de pujada esta totalment blanc, amb un parell de dits de neu nova, i aixo comenta ara.
        A las 12,30 ja estem al cotxe altre cop i després d'unes galledes i barre-tes energèticas tirem cap avall, però ara si que comença en serio la nevada i la carretera ja presenta llocs sense rotllanes de cotxes, sortosament ja estem i agafem l'eix transversal a la fi d'arribar a Granollers i cap a Rubí. Per cert plovia al arriba a las 2 del migdia, hora prevista.
      Una matinal muntanyenca, ja ens feia falta, per gaudir i tindre un contac-te directe amb la neu, vent i com no un repta aconseguit altre cop.
       Fins la propera(28) 10 d'abril a MURA per Estenalles  (sortida 7 mati).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada