10 d’abril, 2013

Mura

Aquesta matinal es va fer per en Manel, dons volía anar.hi feia temps i  de fet la sortida la varem programar per sortir a las 7 del mati, a fi de poguer gaudir de MURA.
      Las coses no sempre surten com un vol ,dons en Magi, que feia poc dies estava a Brasil, i a consecuencia del “ jet-lag”, es va adormir i al trucar.ho si venia o no, varem quedar a Estenalles, i enlloc de iniciar la sortida a las 7,45 varem iniciar.la als vols de las 8,45, però tot sigui per la causa….
      Un dia esplèndid i primaveral, varem gaudir d'un Montcau a la dreta anant a Mura i com no Montserrat a la nostre esquerra, i al fons el Pirineu, a las 10 estavam a Mura, fen un parell de dresseras a la fi de retallar temps.
      A Mura varem esmorzar al café “Laika”, tinc de dir, que mol ben atesos i una rel.lació preu qualitat molt econòmic i com no una sobretaula més llarga del normal, dons apart dels col-loquis de tot una mica, la Mercé i en Joan, varen portar un pastís fet per a ells, que ja va ésser el “no més”, sort que varem acabar amb un xumet de orujo i varem sortir tots com un cuet.
      D'inici varem ja agafar una dressera marca “alfons”, que qui més no va sortit amb més d'una esgarrapada de matolls i altres “males herbes”. Varem arribar al Coll d'Estenalles, als vols de ls 2 i arribant a Rubi, a las 2,30, un retard que ha volgut la pena, dons a sigut un mati molt bonic, una caminada molt fàcil i com no amb una nova incorporació , la d`en Pere Abella.
      Fins la propera 15 de maig, que tornem a Sant Llorenç i com no , per indrets nous, com la Cova del Frare per una nova via, canal nova prop de la font del Saúc i tornarem per el canal de l'abella..i altres sorpreses.

      Alfons Capmany

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada