15 de maig, 2013

La Mola

Am pronòstic de pluja, i com sempre ni cas , ja que els nostres particulars meteos ( ulls de poll…etc.)ens deien que la pluja esdevindria a partir de las 4 de la tarde, com aixi serà i a estat.
      Iniciem per Cavall Bernat, pro agafem un indret que ens porta en via directa i transversal fins la Cova del Frare, per a mi, una cova en creació dons veus las estalactites que estan fent-se aixi com el gotejar intermitent dintre de la Cova, en fet las fotos de rigor i em creuat altre camí que ens porta directament al camí dels monjos ( prop del ullal) una pedra en mig del camí (família Pons la va bataixar el seu dia per en Jordi i la Gemma).
     Passem per una nova via que l'Alfons ha conegut prop de la Font del Saüc i cap a la Mola, a on esmorzem, com sempre am una sobretaula molt animosa.
       Al tornar passem per altre indret que ens porta directament al Cavall Bernat (cavallot) i ja estem al cotxe arriba’n a Rubí a las 13,15. Sense pluja en contra dels pronòstics depriments per part dels medis informatius.
        Fins la propera, ens espera Sant Jeroni, anirem aquesta vegada per Collbató.

       Alfons Capmany

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada