12 de juny, 2013

Collbató - Sant Jeroni

Aquest cop matinem una mica, sortim a las 7 del mati, i amb nou rècord d'assistents, dons som 11 aquest cop.I aixo que 3 habituals, en Manel per exàmens, la Rosa per treball I en Pere Abella per malaltia no han pogut acompanyar.nos, una forta abraçada per en Pere, en nom de tots.
      Anem a Collbató cercant la Vinya Nova, i iniciem el tram conegut com el camí dels francesos, un itinerari molt bonic, en mig d'alzines, no semblava Montserrat, aixo si, puja en 30 minuts casi uns 200 metres no esta del tot malament i, com no, amb un parell de grimpadetas que ens han posat tots a punt.
         No perdem de vista “El Camell”, ja que ens donara pas a creuar el cami de Sant Joan a l'ermita de Sant Jeroni, i surti’m a uns 200 metres solament, deixem las motxilles i cap a Sant Jeroni, a fer la foto de rigor i, com no, celebrar.ho amb els nous incorporats en Miquel i en Josep.
     Esmorzem a l'ermita i tornem per el mateix camí a un ritme ràpid que arribem al aparcament i encara no eren ni las 12 del migdia. Fem temps per acostar.nos fins a Can Jorba, (records d'infància i Colònies d'aquella època) que alguns rubinencs gaudíem, com no amb el menjar de la Sra. Àlvarez i els monitors de llavors.
        Tornem a Rubi, com no amb la satisfacció d'aver aconseguit nou record i amb la il.lusio de que el juliol, tenim la matinal estrella de l'any, el CARLIT, (2921), Pic més alt dels Pirineus francesos Orientals i també el sostre mes alt de les matinals. Que ja desitgem anar.hi dons estem preparats per aconseguir-ho.

          Alfons Capmany

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada