09 d’octubre, 2019

98. Montserrat


Sortim malgrat costa una mica a l’hora de llevar-nos a les 7h. uns 30 matinaires. Montserrat ens espera. Tal i com ens acostem a la muntanya, ja veiem que el temps no ens acompanyarà, la boira tapa Montserrat i quant i arribem estem dins la boira i està plovisquejant,” boira pixanera”.
























Monestir, ermita de Santa Anna, amb tímids treballs de neteja , ermita de Sant Joan, i esmorzem sota les vaumes de l’ermita de Sant Onofre.





Seguidament agafem el camí fins a l’agulla de la Miranda de Sant Joan; es l’agulla on molt pocs dies abans vàrem encendre el farell de LLUM I LLIBERTAT els membres del CER i que personalment amb fa molta il·lusió pujar fins aquí amb els matinaires per compartir una mica l’esdeveniment. El panorama es esplèndid i la vista excel·lent, boira al Nord, Sud, Est i Oest. No es veu res de res, malgrat intento explicar que aquí hi ha el Gorro Frigi, allà el Cavall Bernat, mes enllà el...... 


Seguim el camí fins Santa Magdalena, un altre excel·lent mirador d’aquest massís, i que no cal que expliqui el que podem veure.























Escales de Jacob, creuem el camí de Sant Jeroni, i per corriol passem per el Trencabarrals, si aquell lloc on just al moment d’arribar al coll, apareix al teu davant tota la regió de la Tebaida, i el Elefant majestuós allà al mig. Ens ho imaginem tant be com podem i seguim.



Arribem al Pla dels Ocells i d’aquí per el camí de les escales fins al Monestir, on tenim el temps just per a la obligada visita a la Moreneta i cap a casa.

Orland Pons

IMATGES DE LA MATINAL

Fotografia i video:Alfons Capmany, Magda Costa, Manel Almendros i Miquel Canals

Edicio i muntatge: Manel Almendros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada