09 de febrer, 2022

120. Mura i Puig Andreu

Com cada any avui 9 de febrer de 2022, anirem a fer la tradicional matinal a MURA, encara que no veurem pessebres, i no tenim el nostre restaurant per estar tancat com quasi tot el poble en dies feiners.

Sortim amb l'Alfons de director d'orquestra aquest cop a les 7:15 del matí. Serem 27 participants, uns des de Rubí i altres al punt d'inici de la matinal, al Coll d'Estenalles, on ens trobem tots i a les 8:15 per inicia la matinal.

Farem el tram per el camí tradicional, ja que es tracte de gaudir del dia, encara que passem por sobre uns impressionants mars de boires. Creuem boira baixa abans d'arribar a MURA. Creuem a les 10 en punt (toca el campanar de Mura) la riera totalment seca, i amb la idea d'esmorzar a la Creu de la Villa.

Descobrim un lloc que toca el sol, d'agrair perquè Mura és molt humida i fa fresca, però a les 11 l'Alfons toca a marxa i passem per al PUIG DE LA BALMA (tancat) i anem a trobar el creuament per anar cap al PUIG ANDREU.

La Fina i Montse que és queden al Puig de la Balma, per l'esforç que ja passa factura. Són ja més de 3 hores i les recollirà el Francesc quan acabi la matinal amb nosaltres.

La marxa se'n va ralentín, ja que la pujada constant fa patir a més d'un/una, però finalment ens retrobem tots al PUIG ANDREU, on farem la foto del grup.

Posem la directa, la cual cosa ens obliga a parar en varis creuaments per poder esperar als que vagin més endarrera. Aconseguim arribar a la Mata.

Aquest cop en Joan Urquizu, ens ensenya un tram que l'Alfons no havia passat mai, i arribem finalment a l'aparcament on donem per acabada la matinal.

Han estat 6 hores, són las 14:15 del migdia i això vol dir que arribarem a Rubí, ja quasi las 3 de la tarda.

Una matinal de 17,52 km. 6 hores de durada quasi 5 en moviment i un desnivell de 757 metres. Per alguns ens aura servit com a preparatòria per la 10RM (Rubí Montserrat) del  pròxim 6 de març i que a l'inici s'ha demanat als voluntaris del grup que puguin col-laborar en l'organització, ja que manca gent.(controls ).

 La següent  (121) en Joan Urquizu ens portarà a la Roca Sereny, el pròxim 9 de març de 2022, molt a prop del Marquet de la Roca.

Alfons Capmany

















Fotografia i video: Alfons Capmany, Eulalia Fradera, Francesc Massana, Manel Almendros

Edicio i muntatge: Manel Almendros



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada