14 de setembre, 2022

126. L'Obac

Tots els participants van ser puntuals al punt de trovada. Eldía es presentà molt nuvolat però els núvols eren alts i teniem bona visibilitat, tot i que durant el recorregut mirant vers Montserrat havia un mar de nùvols.

Així doncs, en total de 29 matinaires, ens dirigim cap la casa de l’Obac nou i agafem el camí de la Font de la Portella per arribar primer a la casa de l’Obac Vell, deshabitada des de la mitat del segle XVIII desprès de 2 incendis.

Un cop fetes les fotos de rigor, seguim per veura el pou de glaç i d’aquí cap la casa “la Calsina” (que es el objectiu de la sortida) on esmorcem.

Seguim per anar a la Font de la Portella i desprès al turó roig de Vacarisses., per arrivar a l'Obac nou passem per el alts de la pepa.

Devant del restaurant “la pastora” (que romandre tancat) fem les últimes fotos i l’acomadiament, molt contents perquè no ens ha plogut i no hem passat calor.
 
Salut

Joan Urquizu

 















Fotografia i video: Alfons Capmany, Eulalia, Fradera,Francesc Massana, Manel Almendros,                                          Miquel Canals, Ramon Batalla

Edicio i muntatge: Manel Almendros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada