03 de novembre, 2010

01. La Primera Matinal

Avui és un dia especial. Per primera vegada es posa en marxa una nova activitat en el Centre Excursionista de Rubí, una activitat que d'inici serà mensual, és farà en un dimecres, normalment el segon dimecres de cada mes no festiu, i tindra una durada d'un matí, surtin de Rubí, a les 7/8 del mati i tornant als vols de les 13,30/14 hores.


Ens trobem en Pep, la Rosa, en Magí i l'Alfons. Som 4 els que iniciem aquesta nova activitat. Tenim el privilegi per la història de les matinals i la iniciem amb molta il·lusio. L'Alfons serà el guia de les mateixes, cercarà camins i corriols i nous indrets per fer.les atractives i que el Centre donés suport i publicitat perquè tinguin el ressort de cara al socis simpatitzants i públic en general. Inicialment estan obertes a tothom, simes no, és mirarà que és facin socis del Centre a la fi d'estar coberts amb la targeta federativa.


Sortim de Matadepera i ens adrecem vers l'anomenat Canal de l'Abella, un lloc ple d'alzinars. Passem per al forn de calç, l'avenc de l'Abella i que ens porta després d'un desnivell important, al front de la Cova del Drac. D'ella anem fins al Monestir a on fem un esmorzar per recuperar forces.


De tornada l'Alfons, ens porta per al Single dels cavalls, lloc espectacular, que passem entre altres llocs per al bolet de Can Poble i arribem al punt de sortida.


Una matinal molt bonica i atractiva, que la resta de participants no coneixien i que ha sigut un primer pas per començar l'activitat i deixar un bon gust de boca.

Gràcies a tots i al Centre per recolzar aquesta iniciativa.

Fins a la propera, que serà per al dia vinent 15 desembre 2010. Anirem per Estenalles, Montcau Fonts Flàvia, Òbits…. Uns paratges molts atraients I bonic del Parc Natural de Sant Llorenç.

Alfons Capmany

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada