13 de novembre, 2013

34. La Canal del Mico

Iniciem la matinal, aquesta vegada, aparcant els cotxes a Can Robert, a la zona baixa d'aquest indret, a prop del accés assenyalat amb un planell del Parc.Agafem el camí que ens porta front a la Masia de Can Garrigosa i ens enfilem cap al Morralet.
        Aquesta vegada anem per la via recta, sino bor-deixem dita zona, i aixo fa que tinguem tots que grimpar una mica, llevat la roca existent i aixi escal-fem Motors. L'Alfons, com no, va per fer la foto i resulta que no te la tarja, es veu que al fer la Marxa Infantil la va posar a una altre maquina i no es va re-cordar de tornar.la al seu lloc. Menys mal que en Manel ha vingut aquest cop, i l'Orland farà de fotògraf enlloc de la Rosa.
        Bor-deixem per l'altre banda del Canal de l'Abella, fem una diagonal ( s'ha de vigilar si esta la roca mullada dons el precipici es evident i mai corre riscos innecessaris) i anem cap a la Balma / Cova de Ses-corts o també cone-guda com "El Pessebre". Fem una parada tècnica, amb la foto obligada.
Pasem per l'Ullal i anem directes a la Canal del Mico, per veure com està de forma la gent, fem dos grups: uns que anem per la canal i els altres pujaran per el camí d'accés normal fins a esperar.nos al inici de la canal. I tothom ha aconseguit superar.la. Ha estat una proba de fons i mols ens ha servit per a   millorar la tècnica bàsica d'escalada.
        Aixi ho fem, ens a portat una mica de temps, dons per pujar tots em tingut de fer uns punts de recolzament, i aixo que ara han posat unes grapes, es a dir, està equipada dita canal, aixo fa que aixi perdut cert protagonisme, dons abans, per aixó es diu del mico, tenies d'aga-farta i girar envers un ar-bre, i arrels i fer el darrer accés amb l'estil clàssic de peus i cul i cap amunt.
Finalment ens ádrassem tots cap al Monestir, La Mola que ja tenim ben guanyat l'esmorzar.
        Avui es sant Leandre i li ha costat el porro de vi...felicitats Leandre.
Acabat d'esmorzar, tornem per las bruixes fen un petit siga saga per varis canals no habituals i anem cap a Can Robert, al punt de sortida.
        Avui ja hem quasi concretat las samarretes de las matinals i també el mes proper el dia 11 de desembre, muntarem el nostre pessebre a un lloc encara no determinat però que l'Alfons ja te al cap. Tenim dues opcions: una muntar.lo a on passa tothom(Camí dels Monjos), o bé en un indret que solament el sabrem nosaltres i la gent que faci servir las coordenades, es a dir una especio de geocachin en honor al nostre Presi del Centre, en Albert, que n'és un gran aficionat, i a veure si el troba.... Bé ja ho acabarem de concretar.
        Avui hem fet la matinal 34. Estem a 2 dels 3 anys i el mes de gener el dia 8-1-2014, no podeu faltar, anirem aquest cop a MURA. Hi aura de tot, fins i tot alguna que altre sorpresa, apart de matinar (sortida a las 7). Ànims i fins aviat.
        Dades tècniques (Joan Urquizu 6,4 Km. Desnivell 522 mets. Hores efectives 2,13.

        Alfons Capmany

Album de Fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada